Esitlusõhtusöök veinidega

Esitlusõhtusöök veinidega

9-käiguline kevadsuvise menüü esitlusõhtusöök
tippsommeljee Rein Kaselaga!

Esitlusõhtusöögil 3. mail toome teieni maitsed meie uuest à la carte menüüst!

Õhtusöögil tutvustab restorani peakokk Taavi Adamson
värskelt valminud kevadsuvist menüüd ning sommeljee Rein Kasela
 annab ülevaate toitude juurde valitud veinidest.

Menüü:

Forell ja avokaado
Champagne Lallier Brut Blanc de Blancs Grand Cru

Jogurt ja köögiviljad
Colombard Sauvignon IGP Cotes de Gasgogne 2016

Veis ja brioche
Mercurey Blanc „Clos Rochette“ 2015, Faiveley

Tursk ja kaaviar
Nojar Bianco DOCG Rosazzo Colli Orientali del Friuli 2014, Colutta

Baklažaan ja feta
Cuvée Lampe de Meduse Rosé Cru Classé 2017, Chateau Sainte Roseline 

Part ja peedikvartett
Pinot Noir Burgenland 2011, Höpler

Lammas ja artišokk
Massaya Terrasses du Baalbeck 2012

Karamell ja vaarikas

Küpsetatud juustukreem ja maasikas
Champagne Lallier Sec Extra Dosage

 

Õhtusöögi hind 95 € külalise kohta
 Reserveeri laud sales@hotelantonius.ee või tel. +372 737 0377