Suveterrass

Suveterrass

Suveterrass

Restorani suveterrass on avatud juuni – august E-P kell 12:00-23:00,
sissepääs Tartu Ülikooli peahoone vastas asuva hotelli Antonius uksest.
Suveterrassi menüüd serveeritakse kell 12:00-18:00,
restorani à la carte menüüd serveeritakse alates kell 18:00.

Suveterrassi menüü

Värske auster Antoniuse vaarikaäädikaga 4 €

Valik parimaid Eesti juuste muraka-pihlakamoosiga kahele 15 €

Valik lihasuupisteid kahele 18 €

Valik kalasuupisteid kahele 18 €

Köögiviljasuupisted hummusega kahele 12 €

*

Kirsstomati gazpacho 6 €

Hiidkrevetid ja tšilli 10 €
Hiidkrevetid vürtsikas leemes

Veiselihatartar röstitud saial 10 €

Lõhe ja ingver 10 €
Lõhetartar musta riisi krõbediku ja marineeritud ingveriga

Tomatid ja kitsejuust 6 €
Värviliste tomatite salat kitsejuustuvahu ja musta leiva puruga

Part ja kirsid 10 €
Antoniuse vinnutatud pardifilee salat flambeeritud kirssidega

*

Veis ja salsa verde 14 €
Veisefilee rohelise salati ja salsa verdega

Lõhe ja kalamari 12 €
Lõhe kartulikreemi, kalakonsomee ja kalamarjaga

Koorene pasta täidetud kalmaariga 12 €

Pasta Bolognese lambalihaga 10 €

*

Antoniuse käsitsivalmistatud jäätis 2 €/pall

Küpsetatud juustukreem ja maasikas 7 €
Küpsetatud juustukreem metsmaasika sorbeti ja marineeritud maasikatega

Karamell ja vaarikas 7 €
Karamellivaht vaarika-granita ja sidrunipuruga

Šokolaad ja pistaatsia 8 €
Šokolaadisuflee pistaatsiajäätisega

 

Lisainfo ja laudade reserveerimine sales@hotelantonius.ee või +372 737 0377