PreviousNext

MENÜÜ

EELROAD


Värske auster Antoniuse vaarikaäädikaga


4€


Kallaste soolarääbis musta riisi ja
wasabi-avokaadokreemiga


10€


Panko-paneeringus konnakoivad kimchi'ga


12€


Rebitud metssealiha wontoni-taignas kanakonsomee ja moivamarjaga


8€


Tomatitartar virsiku, frititud kappari ja pärlsibulaga


8€


Lillkapsapüreesupp trühvli ja kõrvitsaõliga


6€


Valik head ja paremat Antoniuse kokkadelt kahele


18€


MENÜÜ

PEAROAD


Tuunikala viinamarjalehesigari, suhkruherne ja linaseemnekrõpsuga


20€


Kaheksajalg marineeritud porgandi, kapsavahu ja
matcha-majoneesiga


22€


Järveotsa vutt peedikinoa, aprikoositšatni ja sibulakreemiga


20€


Veise sisefilee gratineeritud luuüdi, kuivatatud spinati ja
valge oa kreemiga


26€


Suitsuse glasuuriga seapõsk orsoto, kuivatatud peekoni ja
punase veini kastmega


18€


MENÜÜ

DESSERDID


Apelsini-ganache samblabiskviidi ja Antoniuse käsitööjäätisega


6€


Valge šokolaadi kook musta leiva ja kaneeliga


6€


Vahukomm Amaretto-kirsside ja astelpaju-granitaga


6€

Antoniuse käsitsi valmistatud jäätiste ja sorbettide valik


6€


Valik parimaid Eesti juuste murakamoosiga kahele


15€


MENÜÜ

Lastemenüü

Kanafilee

Õhulises paneeringus kanafilee kartulipüree ja rohelise majoneesiga


12€

Pasta

Koorene pasta porgandi ja suvikõrvitsaga


8€

Pannkook

Pannkook erinevate täidistega


5€
Jäätisekokteil

Jäätisekokteil


5€


MENÜÜ

Peakoka erimenüü

Restoran Antonius pakub detsembris ja jaanuaris jõuluaja erimenüüd, mille on koostanud peakokk Reimo Tättar. Ootame maitsma!



Grillitud tuunikala

Grillitud tuunikala värske soolakurgi ja kuivatatud munakollasega

Naudi koos veiniga: 2018 La Croix Belle Caringole Rosé 12 cl/75 cl 6€/35€

Seapõsk

Aeglaselt küpsetatud seapõsk minimaisi, põletatud sibula ja valge oa kreemiga

Naudi koos veiniga: 2015 Marques de Vitoria Crianza Bodegas Marques de Vitoria 12 cl/75 cl 6€/35€

Kastani brüleekreem

Kastani brüleekreem vaarikasorbetiga.

Naudi koos veiniga: 2014 Mouton Cadet Sauternes AOC, Baron Philippe de Rothschild 8cl/6€

3-käigulise peakoka erimenüü hind 30€ inimese kohta.

Komplektile ei laiene soodustused


MENÜÜ

Maitsev Tartu erimenüü

Restoran Antonius pakub veebruaris Maitsev Tartu erimenüüd, mille on koostanud peakokk Reimo Tättar. Ootame maitsma!



Tuunikala ja must riis

Tuunikala-ceviche musta riisi ja tšiiaseemnekrõpsuga

Naudi koos veiniga: Ferrari Brut Rose Trento DOC 12 cl 6€
Naudi koos alkoholivaba joogiga: Mjuk Kombucha Klassikaline
15 cl 2€


Metssiga ja mulgipuder

Kadakasuitsune metsseakael mulgipudru ja pruuni või kastmega

Naudi koos veiniga: 2015 Hacienda Zorita Natural Reserve Syrah 12 cl 6€
Naudi koos alkoholivaba joogiga: Vahujook Õun-Kadakas 15 cl 3€

Ahjuõun ja mesi

Ahjuõuna-jogurtikook meekrõbedikuga

Naudi koos veiniga: Pommeau de Normandie Cristian Droiun 8 cl 6€
Naudi koos alkoholivaba joogiga: BioMari õunalimonaad 15 cl 2€

3-käigulise Maitsev Tartu erimenüü hind 22€ inimese kohta. Veinipaketi hind kolme roa kõrvale 15€ inimese kohta.

Komplektile ei laiene soodustused