PreviousNext

MENÜÜ

EELROAD


Värske auster Antoniuse vaarikaäädikaga


4€


Külmsuitsulõhe wakame ja spargliga


10€


Beebikaheksajalg vürtsika lehtkapsa, kirsstomati ja õunaga


10€


Lamba hake marineeritud kurgi, vutimuna ja adžikaga


12€


Burrata marineeritud köögiviljade, kataifi ja balsamico vinegretiga


12€


Krõmps kurk crème fraiche'i, spinatipuru ja kitsejuustu tolmuga


8€


MENÜÜ

PEAROAD


Koha basiilikupesto, brokolini ja vürtsika tsitrusekastmega


18€


Pardi rinnafilee tuhakartuli ja Bèarnaise kastmega


18€


Hirve sisefilee suitsupeedikreemi ja marineeritud lehtkapsaga


26€


Madalal temperatuuril küpsetatud metsseakael petersellijuure ja marineeritud peediga


22€


Hasselbacki maapirn hernekreemi ja krõpsuga


16€


MENÜÜ

DESSERDID


Parfee vahvlipuru ja konjakimullaga


6€


Passionivaht marjade ja käsitööjäätisega


6€


Kohupiimapallid vaarikamoosi ja värskete marjadega


6€

Antoniuse käsitsi valmistatud jäätiste ja sorbettide valik


6€


Valik parimaid Eesti juuste murakamoosiga kahele


15€


MENÜÜ

Lastemenüü

Kanafilee

Õhulises paneeringus kanafilee kartulipüree ja rohelise majoneesiga


12€

Pasta

Koorene pasta porgandi ja suvikõrvitsaga


8€

Pannkook

Pannkook erinevate täidistega


5€
Jäätisekokteil

Jäätisekokteil


5€


MENÜÜ

Peakoka erimenüü

Restoran Antonius pakub sügiskuudel uue hooaja erimenüüd, mille on koostanud peakokk Reimo Tättar. Ootame maitsma!



Tiigerkrevetid

Vürtsikad tiigerkrevetid bambuslehel musta kinoa ja võikastmega

Naudi koos veiniga: Muscat, Domaine Zind-Humbrecht, 12cl/6€

Veisepõsk

Veisepõsk kartulipliinide ja täidetud jalapenodega

Naudi koos veiniga: Réserve les Esquirots Rouge, 12 cl/6€

Linnupesa vanillikreemiga

Vanillikreem ja õuna-coulis kataifipesas.

Naudi koos veiniga: Vin Santo del Chianti Classico DOC, 8 cl/7€

3-käigulise peakoka erimenüü hind 30€ inimese kohta.

Komplektile ei laiene soodustused