Õhtusöök Andre Farmiga 3. augustil kell 19.00

Tartu toidu- ja veinifestival toob restorani Antonius sel aastal Andre Farmi!

Andre Farm on Kambja vallas asuv farm, kus lehmi kutsutakse Mummukesteks,
neid hellitatakse kallistustega, nendega koos mediteeritakse.
Lehmad hoolivad siin inimestest ja inimesed teevad kõik võimaliku,
et loomadel oleks hea ja turvaline keskkond.

2015. aastal alustati Mummukeste piimast juustu valmistamisega.
Valmistatakse Gouda tüüpi, erinevate maitsete ja laagerdusaegadega kvaliteetjuustu.
Andre Juustufarmi juustude näol on tegemist esimeste Eestis valmistatud toiduainetega,
mis pälvinud nii olulisi rahvusvahelisi kui ka kodumaiseid tunnustusi.

Toidu- ja veinifestivali õhtusöögil valmistab restorani Antonius peakokk Reimo Tättar 5-käigulise õhtusöögi,
kus Andre Farmi juustud ühel või teisel kavalal moel toitudes oma koha leidnud.
Andre Farmi pererahvas tuleb ja tutvustab aga ka kohapeal oma lugu, tänast toimimist ja tulevikumõtteid.

MENÜÜ:

Tiigerkrevett kataifi-tainas, wakame ja riivitud Andre Grand Old juustuga
Viognier “Nord Sud”, Laurent Miquel

Peediravioolid Andre Grand juustukastmega
Rosé „Petula“, AOC Luberon, Marrenon

Lambakarree Andre Excellent 18 kuud dekoori ja koreapärase porgandiga
Paso A Paso Tempranillo Organic

Vaarika-granita

Veisepõsk mini-peedi ja -porgandiga ning Andre Prima Old puruga
Syta Terre Siciliane, Principi di Butera

Paneeritud Andre Prima juust murakamoosi ja mangosorbetiga
Moscato d’Asti “Nievole” Michele Chiarlo

5-käigulise õhtusöögi hind 49 € külalise kohta
Õhtusöögi hind koos valitud jookidega 79 € külalise kohta

Lisainfo ja laudade reserveerimine sales@hotelantonius.ee või +372 737 0377