ToiduNautleja Restoranide Nädal

Sel sügisel võtame restoraniga esmakordselt osa ToiduNautleja Restoranide Nädalast ning pakume 9.-18. oktoobrini suurepäraseid maitseid ühendavat kolmekäigulist menüüd!

Trühvliglasuuriga šampinjonid sinihallitusjuustu ja marineeritud suvikõrvitsaga
Veinisoovitus: Castello della Sala “San Giovanni” Orvieto Classico Superiore, Antinori 12 cl/75 cl 6€/32€
Alkoholivaba joogisoovitus: ÖUN tikrilimonaad 15cl 2€

Saidakotlet peedi-pärlkuskussi, paksoi ja vadakukastmega
Veinisoovitus: Rosé “Le Pas du Moine” Chateau Gassier 12cl /75 cl 5€/28€
Alkoholivaba joogisoovitus: Vahujook Rabarber-Kuusk 15 cl 3€

Valge šokolaadi kreem kataifi-pesas kaneelise kõrvitsa ja kastaniga
Veinisoovitus: Mouton Cadet Sauternes AOC, Baron Philippe de Rothschild 6 cl 5€
Alkoholivaba joogisoovitus: Mjuk Kombucha 15 cl 2€

Kolmekäigulise erimenüü hind on 22€/ühele.

Restoran Antonius on avatud T-L kell 18-23, kolmekäigulist erimenüüd pakume ettebroneerimisel ka lõunapakkumiste ajal T-R kell 12-14!

Laua broneerimiseks külasta lehekülge: https://www.toidunautleja.ee/et/campaign/toidunautleja5?searchRestaurant=antonius