Eriõhtusöök 21. oktoobril kell 19.00

Eriõhtusöök 21. oktoobril kell 19.00 150 150 Hotell Antonius

Kutsume Teid õhtusöögile!

Õhtusöögi road on tutvustuseks peakokk Reimo Tättari käe all valminud uuele menüüle, mis on täis üllatusi ja hõrke maitsekombinatsioone.

Oleme õhtusöögile külla kutsunud ka WinePassion’i esindajad, kes tutvustavad menüü kõrvale sobitatud veine ja jagavad oma teadmisi veinide kohta. WinePassion on tegelenud Itaalia veinide maaletoomisega alates 2014. aastast. Tänaseks on tootevalikus üle 150 erineva veini, mis pärinevad peamiselt väikestest veinimajadest.

Toida oma hinge meeldejäävate hetkedega!

MENÜÜ

PEAKOKA TERVITUSAMPS

ESIMENE EELROOG
Veisecarpaccio L, G
linaseemnekrõps / anšoovisekaste

TEINE EELROOG
Ahvenasupp L, G
kookospiim / vutimuna

ESIMENE PEAROOG
Metssea välisfilee L, G
köögiviljagratään / mee-pohlakaste

TEINE PEAROOG
Eesti ahvenafilee L, G
mandelkartul / spinatikreem / kale

MAITSEPUHASTAJA

DESSERT
Meepurukook L, G
krõbedik / suirajäätis