Maitsete nädal “Metsast taldrikule” 3.-13. novembril

Maitsete nädal “Metsast taldrikule” 3.-13. novembril 150 150 Hotell Antonius

Maitsete nädala “Metsast taldrikule” raames saate nautida 2-käigulist erimenüüd, milles on komponentidena kasutatud eestimaiseid metsa-              saaduseid. Roogade juurde soovitame hoolikalt valitud jooke, et muuta maitsenauding veelgi täiuslikumaks.

MENÜÜ
Eelroog:
Metsseasült / petersellijuur / jõhvikamuld / viinamarjaleht
Pearoog:
Pardi-confit / metspähkli-juursellerikreem / marineeritud kõrvits / kuusevõrsesiirup
Erimenüü hind 24 €

Mõlemad road on laktoosi- ja gluteenivabad.

SOMMELJEE JOOGISOOVITUSED
Alkoholiga pakett 14 €
Eelroa juurde:
2018 Aucala Garnatxa Negra, Terra Alta DO, Serra & Barcelo, Catalonia, Spain 12cl
Pearoa juurde:
2020 Edda, Bianco Salento IGP, San Marzano, Puglia, Italy 12cl

Alkoholivaba pakett 10 €
Eelroa juurde:
kombucha “Royal Damask”, Acala, Lithuania 12cl
Pearoa juurde:
kombucha “Wind Shadow”, Acala, Lithuania – organic 12cl

Metsikuid maitseelamusi!

Restoran Antonius on avatud T-L kell 18.00-23.00.

Broneeri laud siin