Maitsete nädal “Metsast taldrikule” 3.-13. novembril
Maitsete nädal “Metsast taldrikule” 3.-13. novembril https://hotelantonius.ee/wp-content/themes/corpus/images/empty/thumbnail.jpg 150 150 Hotell Antonius https://hotelantonius.ee/wp-content/themes/corpus/images/empty/thumbnail.jpgMaitsete nädala “Metsast taldrikule” raames saate nautida 2-käigulist erimenüüd, milles on komponentidena kasutatud eestimaiseid metsa- saaduseid. Roogade juurde soovitame hoolikalt valitud jooke, et muuta maitsenauding veelgi täiuslikumaks.
MENÜÜ
Eelroog:
Metsseasült / petersellijuur / jõhvikamuld / viinamarjaleht
Pearoog:
Pardi-confit / metspähkli-juursellerikreem / marineeritud kõrvits / kuusevõrsesiirup
Erimenüü hind 24 €
Mõlemad road on laktoosi- ja gluteenivabad.
SOMMELJEE JOOGISOOVITUSED
Alkoholiga pakett 14 €
Eelroa juurde:
2018 Aucala Garnatxa Negra, Terra Alta DO, Serra & Barcelo, Catalonia, Spain 12cl
Pearoa juurde:
2020 Edda, Bianco Salento IGP, San Marzano, Puglia, Italy 12cl
Alkoholivaba pakett 10 €
Eelroa juurde:
kombucha “Royal Damask”, Acala, Lithuania 12cl
Pearoa juurde:
kombucha “Wind Shadow”, Acala, Lithuania – organic 12cl
Metsikuid maitseelamusi!
Restoran Antonius on avatud T-L kell 18.00-23.00.
Broneeri laud siin