MENÜÜ

ALUSTUSEKS

Värske auster L, G
vaarikaäädikas / sidrun

4.50€/tk
24€/6 tk

Gratineeritud auster L
vaarikaäädikas / vürtsikas panko-puru

4.50€/tk
24€/6 tk

Suupistevalik kahele
Serrano sink / carpaccio / pardimaksa patee /
Belle di Cerignola oliivid / juustud / bataadikrõpsud

24€

MENÜÜ

EELROAD

Burrata juust T, G
bataadikroket / marineeritud kirsstomat

12€

Külmsuitsu hirv L, G
ananassisalsa / marineeritud kõrvits

14€

Veisecarpaccio L, G
linaseemnekrõps / anšoovisekaste

14€

Pardimaksa patee L, G
õuna-aprikoosi tšatni / võilillesiirup

12€

Ahvenasupp L, G
kookospiim / vutimuna

10€

MENÜÜ

PEAROAD

Tiigerkrevetipasta L
kookospiim / kitsepiima-nõgesejuust

16€

Praetud romanesco L, G, V
juursellerikreem / taimne liha / bataat

18€

Eesti ahvenafilee L, G
mandelkartul / spinatikreem / kale

21€

Lamba sisefilee L
orsoto / austerservik / mustsõstrakaste

27€

Metssea välisfilee L, G
köögiviljagratään / mee-pohlakaste

23€

MENÜÜ

DESSERDID

Meepurukook L, G
krõbedik / suirajäätis

8€

Šokolaadine datlikook L, G
piparmündisorbett / apelsin

8€

Pistaatsia panna cotta L, G
ploomikeedis / kikerhernebesee

8€

Antoniuse käsitsi valmistatud jäätis ja sorbett L

3€/pall

Valik parimaid juuste käsitöömoosidega kahele

17€

MENÜÜ

LASTEMENÜÜ

Krõbedad kanapalad kartulikreemi ja
värske salatiga

9€

Koorene pasta singi ja juustuga

8€

Pannkook köögiviljade ja juustuga

6€

Pannkook nutella ja marjadega

6€

Jäätisekokteil valitud mahlaga

7€

Värskelt pressitud mahl 20cl

7€

MENÜÜ

MAITSEMENÜÜ

Pardimaksa patee L, G
õuna-aprikoosi tšatni / võilillesiirup
Méthode Traditionnelle Blanc de Blancs Bourgogne Brut AOC, Famille Moutard, France

Ahvenasupp L, G
kookospiim / vutimuna
2020 Edda, Bianco Salento IGP, San Marzano, Puglia, Italy

Praetud romanesco L, G, V
juursellerikreem / taimne liha / bataat
2021 Grüner Veltliner, Loimer, Kamptal DAC, Austria

Lamba sisefilee L
orsoto / austerservik / mustsõstrakaste
2019 Capitolo nr. 8, Rosso Piceno DOC Superiore, Cantina Dei Colli Ripani, Marche, Italy

Šokolaadine datlikook L, G
piparmündisorbett / apelsin
2018 Ice Cassis, Jaanihanso, Estonia

5 – KÄIGULISE MAITSEMENÜÜ HIND 55€
SOBITATUD VEINIVALIK 35€

MENÜÜ

TALVEMENÜÜ

Eelroog
Veiselihatarrend mädarõika-hapukoorevahu ja vutimunaga L, G
Méthode Traditionnelle Blanc de Blancs Bourgogne Brut AOC, Famille Moutard, Prantsusmaa

Pearoog
Küüliku-confit kollase peedi ja valgeveini-võikastmega L, G
2020 Edda, Bianco Salento IGP, San Marzano, Puglia, Itaalia

Dessert
Marineeritud pirn pohlabesee ja kardemonikreemiga L, G, V
2018 Ice Cassis, Jaanihanso, 14%, Eesti

3 – KÄIGULISE TALVEMENÜÜ HIND 35€
SOBITATUD VEINIVALIK 20€
*Veebruaris ei kehti

T–taimetoit, L–laktoosivaba, G–gluteenivaba, V–vegan