EELSEISVAD SÜNDMUSED

Mullidinee 8. augustil kell 19.00
Mullidinee 8. augustil kell 19.00 150 150 Hotell Antonius

Tartu toidu- ja veinifestival esitleb: MULLIDINEE RESTORANIS ANTONIUS Augustikuu teine nädalavahetus Tartus pakub toidugurmaanidele eriti meeldejäävaid elamusi, sest toimub Lõuna-Eesti suurim toidu- ja veinipidu, mis ühendab ainulaadsed maitsed suurepäraste veinidega. Selle auks korraldab restoran Antonius koostöös Aldar Eestiga naudinguterohke mullidega avaõhtusöögi, kus mullid voogavad külluslikult. Võrratu 4-käiguline menüü koos sobitatud jookidega: PEAKOKA TERVITUS Allimant-Laugner Cremant…

Varasemad üritused

Juustuõhtusöök 3. juulil kell 19.00
Juustuõhtusöök 3. juulil kell 19.00 150 150 Hotell Antonius

Tähelepanu juustusõbrad – see õhtu on just teile! Restoran Antonius korraldab koostöös Juustukuningatega imelise õhtu täis suurepäraseid maitseid! Interaktiivse õhtu erikülaline on Juustukuningate kaasasutaja ning brändingu autor Merit Miller, kes jagab oma teadmisi ja armastust  juustust ning jagab nippe, kuidas kõige paremini juustu nautida. Juustukuningad on pakkunud meile kvaliteetset juustu nüüdseks juba 12 aastat ning…

Suvemenüü tutvustusõhtusöök 23. mail kell 19.00
Suvemenüü tutvustusõhtusöök 23. mail kell 19.00 150 150 Hotell Antonius

Suvi Antoniuses algab piduliku õhtusöögiga! Kutsume nautima oma uut suvemenüüd kahe erineva 4-käigulise menüüga. Mõnusa atmosfääri loovad muusikud Laura Vals ja kitarril Ats Kutter. Muusikat kõlab erinevatele maitsetele – popist rokini välja. Laura Vals on laulmisega tegelenud väiksest peale. Ta õpib laulmist WAF laulukoolis ning kuulub Windmillers bändi ridadesse. Suurimaks saavutuseks peab neiu oma kodukontserti…

Emadepäev 12. mail kell 15.00-20.00
Emadepäev 12. mail kell 15.00-20.00 150 150 Hotell Antonius

Tähistage emadepäeva restoranis Antonius! Emadepäev on kaunis tähtpäev, mil paitada ilu- ja maitsemeeli. Selleks tähtpäevaks on Antoniuse kokad valmistanud laia valiku magustoite tänamaks kõiki toredaid emasid ja vanaemasid. Magusabuffeest leiate laia valiku kooke, küpsiseid ja makroone. Lisaks on avatud tellimiseks à la carte menüü. Magusabuffee väärtus on 15 €/külaline. Hind sisaldab ka kohvijooke. Broneeri laud…

Eriõhtusöök – Prantsuse puudutus 25. aprillil kell 18.30
Eriõhtusöök – Prantsuse puudutus 25. aprillil kell 18.30 150 150 Hotell Antonius

Ülemaailmne prantsuse gurmeeüritus “Goût de France/Good France” on tagasi! Kui kokku saavad prantsuse maitsed ja prantsuse joogid, sünnib prantsuse puudutus parimas paigas – alati Antoniuses! 5-käigulise prantsuse õhtusöögi veini ja konjakiga toob teieni Sepu & Hanna Veiniateljee koos sommeljee Karl-Erik Laaneti ja peakokk Reimo Tättariga. Karl-Erik viib meid veinidega rännakule läbi Prantsusmaa erinevate piirkondade ning…

Maitsev Tartu 1.-29. veebruaril
Maitsev Tartu 1.-29. veebruaril 150 150 Hotell Antonius

Maitseelamuste kampaania Maitsev Tartu tuleb taas! Maitsev Tartu tuleb tänavu juba kümnendat korda! Maitseelamustele pühendatud veebruarikuu jooksul saab restoranis Antonius nautida kolmekäigulist erimenüüd. Iga käigu juurde soovitame hoolikalt valitud jooke, et muuta maitsenauding veelgi täiuslikumaks. Peakokk Reimo Tättar on menüü kohandanud ka eritoidulistele. MENÜÜ Eelroog Lõhe-tuunikalamosaiik L, G falafel / lõhekrõps / kurgi-spinatinektar Pearoog Kana-ballotine…

Metsikud maitseelamused “Metsast taldrikule” 3.-19. novembril
Metsikud maitseelamused “Metsast taldrikule” 3.-19. novembril 150 150 Hotell Antonius

“Metsast taldrikule” raames saate nautida 2-käigulist erimenüüd, milles on komponentidena kasutatud eestimaiseid metsasaaduseid. Roogade juurde soovitame hoolikalt valitud jooke, et muuta maitsenauding veelgi täiuslikumaks. MENÜÜ: PEAKOKA TERVITUS EELROOG Metsaseened kataifi-taignas L kurk / tomatipärlid / naadikukkel PEAROOG Aeglaselt küpsetatud metssiga L, G kuivatatud veiseliha / pohlamoos / kuusevõrsed L–laktoosivaba, G–gluteenivaba Erimenüü hind 29 € JOOGISOOVITUSED:…

Veiniõhtusöök 20. oktoobril kell 19.00
Veiniõhtusöök 20. oktoobril kell 19.00 150 150 Hotell Antonius

20. oktoobril toimub restoranis Antonius veiniõhtusöök. Inspiratsiooni, teadmisi ja hõrgutavaid maitseid täis õhtut juhatab köögis peakokk Reimo Tättar ja saalis sommeljee Karoline Reinhold, kes on kahekordne Eesti meister ning omandanud kogemusi erinevates veinimajades töötades. Peakokk serveerib neljakäigulise menüü, mille saatjaks on hoolega valitud veinid. Need biodünaamilised ja ainulaadsed veinid pärinevad veinimajadest, kus hinnatakse jätkusuutlikku veinitootmist,…

Itaalia – Abruzzo veiniõhtusöök 3. augustil kell 18.30
Itaalia – Abruzzo veiniõhtusöök 3. augustil kell 18.30 150 150 Hotell Antonius

Tartu toidu- ja veinifestival esitleb: ITAALIA – ABRUZZO VEINIÕHTUSÖÖK RESTORANIS ANTONIUS Tartu toidu- ja veinifestivali veiniõhtusöök toimub neljapäeval, 3. augustil kell 18.30, kus pakkumisele tuleb rikkalik maitsete bukett peakokk Reimo Tättar loomingust ning Kesk-Itaalia Abruzzo piirkonna hinnatud veinidest. Famiglia De Cerchio veinimõisat esindab ekspordijuht hr Giacomo Marchione. Võrratu 4-käiguline menüü koos sobitatud veinidega: PEAKOKA TERVITUS…

Suvemenüü esitlusõhtusöök 8. juunil kell 18.30
Suvemenüü esitlusõhtusöök 8. juunil kell 18.30 150 150 Hotell Antonius

Kutsume Teid osa saama suvemenüü esitlusõhtusöögist ja restorani Antonius suveterrassi hooaja avamisest! Peakokk Reimo Tättar on kokku pannud põneva 4-käigulise suvise maitserännaku. Iga käigu juurde sobitab veinid ja alkoholivabad joogid meie sommeljee Margaret Koord. Muusikalist meeleolu loob DJ Kalev K. 4-käiguline menüü 65 € külalise kohta. Joogipakett 30 € külalise kohta. MENÜÜ: PEAKOKA TERVITUSAMPS ESIMENE…

Maitsev Tartu 1.-28. veebruaril
Maitsev Tartu 1.-28. veebruaril 150 150 Hotell Antonius

Maitseelamuste kampaania Maitsev Tartu tuleb taas! Maitsev Tartu tuleb tänavu juba üheksandat korda! Maitseelamustele pühendatud veebruarikuu jooksul saab restoranis Antonius nautida kolmekäigulist erimenüüd. MENÜÜ Eelroog: Marineeritud beebiforell linaseemnekrõpsu, põletatud sibula ja forellimarjaga L, G Pearoog: Maisikanafilee spinati-kuusevõrsepesto, lillkapsa kuskussi ja hapukoorevahuga L, G Dessert: Kodujuustu brülee küpsisepuru, pihlaka ja virsikuga L TAIMNE MENÜÜ Eelroog: Marineeritud…

  • 1
  • 2