EELSEISVAD SÜNDMUSED

Maitsev Tartu 1.-28. veebruaril
Maitsev Tartu 1.-28. veebruaril 150 150 Hotell Antonius

Maitseelamuste kampaania Maitsev Tartu tuleb taas! Maitsev Tartu tuleb tänavu juba üheksandat korda! Maitseelamustele pühendatud veebruarikuu jooksul saab restoranis Antonius nautida kolmekäigulist erimenüüd. MENÜÜ Eelroog: Marineeritud beebiforell linaseemnekrõpsu, põletatud sibula ja forellimarjaga Pearoog: Maisikanafilee spinati-kuusevõrsepesto, lillkapsa kuskussi ja hapukoorevahuga Dessert: Kodujuustu brülee küpsisepuru, pihlaka ja virsikuga TAIMNE MENÜÜ Eelroog: Marineeritud porgand linaseemnekrõpsu, põletatud sibula ja…

Varasemad üritused

Aastavahetuse prantsuse õhtusöök 31. detsembril kell 19.00
Aastavahetuse prantsuse õhtusöök 31. detsembril kell 19.00 150 150 Hotell Antonius

Veeda aasta viimane õhtu elegantse prantsuse õhtusöögi saatel! 31. detsembril toimub restoranis Antonius traditsiooniline aastavahetuse õhtusöök. Seekordsel prantsuse õhtusöögil valmib restorani peakoka Reimo Tättari käe all 5-käiguline menüü, mille road pärinevad erinevatest gastronoomilise pärandiga regioonidest Prantsusmaal. Prantsuse kokakunstist inspireeritud menüü juurde sobitab ehedad prantsuse päritolu joogid meie sommeljee Margaret Koord. Aastavahetuse õhtusöögi juurde kuulub kaunis…

Maitsete nädal “Metsast taldrikule” 3.-13. novembril
Maitsete nädal “Metsast taldrikule” 3.-13. novembril 150 150 Hotell Antonius

Maitsete nädala “Metsast taldrikule” raames saate nautida 2-käigulist erimenüüd, milles on komponentidena kasutatud eestimaiseid metsa-              saaduseid. Roogade juurde soovitame hoolikalt valitud jooke, et muuta maitsenauding veelgi täiuslikumaks. MENÜÜ Eelroog: Metsseasült / petersellijuur / jõhvikamuld / viinamarjaleht Pearoog: Pardi-confit / metspähkli-juursellerikreem / marineeritud kõrvits / kuusevõrsesiirup Erimenüü hind 24 €…

Eriõhtusöök 21. oktoobril kell 19.00
Eriõhtusöök 21. oktoobril kell 19.00 150 150 Hotell Antonius

Kutsume Teid õhtusöögile! Õhtusöögi road on tutvustuseks peakokk Reimo Tättari käe all valminud uuele menüüle, mis on täis üllatusi ja hõrke maitsekombinatsioone. Oleme õhtusöögile külla kutsunud ka WinePassion’i esindajad, kes tutvustavad menüü kõrvale sobitatud veine ja jagavad oma teadmisi veinide kohta. WinePassion on tegelenud Itaalia veinide maaletoomisega alates 2014. aastast. Tänaseks on tootevalikus üle 150…

Suvelõpu õhtusöök 25. augustil kell 18.00
Suvelõpu õhtusöök 25. augustil kell 18.00 150 150 Hotell Antonius

Suveterrassi avamine 9. juunil kell 18.00
Suveterrassi avamine 9. juunil kell 18.00 150 150 Hotell Antonius

9. juunil algusega kell 18 esitleb restorani Antonius peakokk Reimo Tättar oma uhiuut suvemenüüd. Meeleolumuusikat loob Henri Aruküla saksofonil.