Mullidinee 8. augustil kell 19.00
Mullidinee 8. augustil kell 19.00 https://hotelantonius.ee/wp-content/themes/corpus/images/empty/thumbnail.jpg 150 150 Hotell Antonius https://hotelantonius.ee/wp-content/themes/corpus/images/empty/thumbnail.jpgTartu toidu- ja veinifestival esitleb: MULLIDINEE RESTORANIS ANTONIUS
Augustikuu teine nädalavahetus Tartus pakub toidugurmaanidele eriti meeldejäävaid elamusi, sest toimub Lõuna-Eesti suurim
toidu- ja veinipidu, mis ühendab ainulaadsed maitsed suurepäraste veinidega. Selle auks korraldab restoran Antonius koostöös
Aldar Eestiga naudinguterohke mullidega avaõhtusöögi, kus mullid voogavad külluslikult.
Võrratu 4-käiguline menüü koos sobitatud jookidega:
PEAKOKA TERVITUS
Allimant-Laugner Cremant Brut
ESIMENE EELROOG
Kataifi-taignas krevetid
tšilli-laimi kaste / shirataki-kurgi nuudlid / masago mari / peterselliõli
Alsina&Sarda Gran Reseva Brut Nature Cava 2017 Xarel-Lo
TEINE EELROOG
Pardikroket
marineeritud lootosejuur / lillkapsas / murulaugu-spinatikreem
Allimant-Laugner Cremant Rosé
PEAROOG
Röstitud tuunikala
okonomiyaki kalega / Hollandi kaste / petersellimajonees / mustjuur / paprikas
Pierre Jourdan Belle Rosé
DESSERT
Maasika mousse
meekärje tuile / värsked vaarikad
Vollereaux Campagne ICE Celebration
Mullirännakut juhatab Aldar Eesti projektimüügijuht ja sommeljee Merle Ruut. Mõnusa meeleolu loob saksofonist Paul Kaspar Saumets.
4-käigulise menüü hind koos sobitatud jookidega on 85 €/külaline.
Broneeri mullidinee SIIN
Broneeri mullidinee koos majutusega e-maili teel sales@hotelantonius.ee või telefonil +372 737 0377.
Broneeringut tehes palume teada anda erisoovidest, et saaksime nendega arvestada.
Õhtusöök toimub restoranis sees.
Tegemist on avaliku üritusega, kus pildistatakse. Fotosid võime kasutada restorani turunduskanalites.
Tulge osa saama ühest meeldejäävast õhtust, kus kulinaarsed meistriteosed ja suurepärased joogid loovad täiusliku kombinatsiooni!