Metsikud maitseelamused “Metsast taldrikule” 1.-17. novembril
Metsikud maitseelamused “Metsast taldrikule” 1.-17. novembril https://hotelantonius.ee/wp-content/themes/corpus/images/empty/thumbnail.jpg 150 150 Hotell Antonius https://hotelantonius.ee/wp-content/themes/corpus/images/empty/thumbnail.jpgLõuna-Eesti maitsete sündmus “Metsast taldrikule” restoranis Antonius tuleb taas!
“Metsast taldrikule” raames saate nautida põnevat kahekäigulist erimenüüd, milles on komponentidena kasutatud eestimaiseid metsa-
saaduseid ning mis koosneb kohalikust toorainest. Roogade juurde soovitame hoolikalt valitud jooke, et muuta maitsenauding veelgi
täiuslikumaks.
MENÜÜ
Peakoka tervitus
Eelroog
Pardimaks L
enoki-seened tempura-taignas / karamelliseeritud paradiisiõun / kuusevõrseõli
Pearoog
Metskits L
marineeritud ja põletatud kirsstomat / shiitake-seened / mustikaglasuur
L–laktoosivaba
Erimenüü hind 30€
JOOGISOOVITUSED
Veinipakett:
eelroa juurde 2022 Kloster Eberbach Riesling Fruchtig, Rheingau, Saksamaa
pearoa juurde 2021 Terrazas de los Andes Malbec, Mendoza, Argentiina
Paketi hind 16€
Alkoholiga kokteilipakett:
eelroa juurde Pear & Flair
pearoa juurde Berry Bliss
Paketi hind 18€
Alkoholivaba kokteilipakett:
eelroa juurde Pear Breeze Zero
pearoa juurde Berry Sparkler Zero
Paketi hind 16€
Restoran Antonius on avatud T-N kell 18.00-23.00 ja R-L kell 17.00-23.00.
Broneeri laud siin
Metsikuid maitseelamusi!