Metsikud maitseelamused “Metsast taldrikule” 1.-17. novembril

Metsikud maitseelamused “Metsast taldrikule” 1.-17. novembril 150 150 Hotell Antonius

Lõuna-Eesti maitsete sündmus “Metsast taldrikule” restoranis Antonius tuleb taas!
“Metsast taldrikule” raames saate nautida põnevat kahekäigulist erimenüüd, milles on komponentidena kasutatud eestimaiseid metsa-
saaduseid ning mis koosneb kohalikust toorainest. Roogade juurde soovitame hoolikalt valitud jooke, et muuta maitsenauding veelgi
täiuslikumaks.

MENÜÜ

Peakoka tervitus
Eelroog
Pardimaks L
enoki-seened tempura-taignas / karamelliseeritud paradiisiõun / kuusevõrseõli
Pearoog
Metskits L
marineeritud ja põletatud kirsstomat / shiitake-seened / mustikaglasuur

L–laktoosivaba

Erimenüü hind 30€

JOOGISOOVITUSED

Veinipakett:
eelroa juurde 2022 Kloster Eberbach Riesling Fruchtig, Rheingau, Saksamaa
pearoa juurde 2021 Terrazas de los Andes Malbec, Mendoza, Argentiina
Paketi hind 16€

Alkoholiga kokteilipakett:
eelroa juurde Pear & Flair
pearoa juurde Berry Bliss
Paketi hind 18€

Alkoholivaba kokteilipakett:
eelroa juurde Pear Breeze Zero
pearoa juurde Berry Sparkler Zero
Paketi hind 16€

Restoran Antonius on avatud T-N kell 18.00-23.00 ja R-L kell 17.00-23.00.
Broneeri laud siin

Metsikuid maitseelamusi!