Veiniõhtusöök 20. oktoobril kell 19.00

Veiniõhtusöök 20. oktoobril kell 19.00 150 150 Hotell Antonius

20. oktoobril toimub restoranis Antonius veiniõhtusöök. Inspiratsiooni, teadmisi ja hõrgutavaid maitseid täis õhtut juhatab köögis peakokk Reimo Tättar ja saalis sommeljee Karoline Reinhold, kes on kahekordne Eesti meister ning omandanud kogemusi erinevates veinimajades töötades.

Peakokk serveerib neljakäigulise menüü, mille saatjaks on hoolega valitud veinid. Need biodünaamilised ja ainulaadsed veinid pärinevad veinimajadest, kus hinnatakse jätkusuutlikku veinitootmist, mis on hetkel väga suureks trendiks maailmas.

MENÜÜ:

PEAKOKA TERVITUSAMPS
2016 Gumpoldskirchen Sekt Grosse Reserve Brut Nature BdN, Loimer, Kamptal, Austria

ESIMENE EELROOG
Tomatitartar
virsik / frititud kappar / pärlsibul
2022 Chablis AOC, Domaine de L’Enclos, Burgundia, France

TEINE EELROOG
Kammkarbid
roheline õun / pihlakakeedis / chorizo
2021 Grüner Veltliner Ried Loiserberg, Loimer, Kamptal, Austria

MAITSEPUHASTAJA

PEAROOG
Seapõsk
porgandi-sidrunheinakreem / seakamarakrõpsud / paksoi
2019 Pinot Noir Select, Wieninger, Vienna, Austria

DESSERT
Roosamanna
kookosesorbett / marjad
2022 “Anarchia Costituzionale” Moscato Dolce, Vigneti Massa, Piemonte, Italy

ÕHTUSÖÖK KOOS VEINIDEGA/ALKOHOLIVABADE JOOKIDEGA 79 €/KÜLALINE

Alkoholivabad joogid:
tervitusampsu juurde Codorniu Zero, Spain
esimese eelroa juurde 2022 Sparkling Grape Juice Handcrafted, Loimer, Kamptal, Austria
teise eelroa juurde Cotton Candy Sour
pearoa juurde Grapefruit & Spice
desserdi juurde Amaretti Sour

Broneeri õhtusöök siin
Broneeringut tehes palume teada anda erisoovidest ja joogivalikust, et saaksime nendega arvestada.

Broneeri majutus koos õhtusöögiga e-maili teel sales@hotelantonius.ee või telefonil +372 737 0377.