EELSEISVAD SÜNDMUSED

Metsikud maitseelamused “Metsast taldrikule” 1.-16. novembril
Metsikud maitseelamused “Metsast taldrikule” 1.-16. novembril 150 150 Hotell Antonius

Metsikud maitseelamused restoranis Antonius Novembris stardib juba kuuendat korda kampaania “Metsast taldrikule”, millest võtame taas osa. Põnev erimenüü on inspireeritud Eesti metsasaadustest ja sügisandidest. MENÜÜ Peakoka tervitus Pearoog Aeglaselt küpsetatud metsseakael L, G kartulivorm / peedikreem / ploomi-piprakaste Taimne: Frititud austerservik L, G kartulivorm / peedikreem / ploomi-piprakaste Dessert Tagurpidi Pavlova L, G toorjuustukreem /…

Varasemad üritused

Eksklusiivne mereandide õhtusöök Anti Lepiku juhtimisel 9. augustil kell 19.00
Eksklusiivne mereandide õhtusöök Anti Lepiku juhtimisel 9. augustil kell 19.00 150 150 Hotell Antonius

Tartu toidu- ja veinifestival esitleb: EKSKLUSIIVNE MEREANDIDE ÕHTUSÖÖK ANTI LEPIKU JUHTIMISEL RESTORANIS ANTONIUS Olete oodatud merelisele maitserännakule, mis toimub laupäeval, 9. augustil 2025 kell 19.00 restoranis Antonius! Austeriumi austrisommeljee, viiekordne austrite avamise maailmameister ning tunnustatud peakokk Anti Lepik tutvustab sellel põneval rännakul austrite salapärast maailma ja suurepäraseid mereande. Tema loodud unikaalses viiekäigulises menüüs kohtuvad austrid,…

Maitsev Tartu 1.-28. veebruaril
Maitsev Tartu 1.-28. veebruaril 150 150 Hotell Antonius

Maitseelamuste kampaania Maitsev Tartu tuleb taas! Maitseelamustele pühendatud veebruarikuu jooksul saab restoranis Antonius nautida kolmekäigulist erimenüüd. Iga käigu juurde soovitame hoolikalt valitud jooke, et muuta maitsenauding veelgi täiuslikumaks. Lisaks põhimenüüle on peakokk Reimo Tättar välja töötanud kohandatud variandi taimetoitlastele. MENÜÜ Eelroog Praetud räimed L sidrunheina-sojavaht / käharkapsas Pearoog Täidetud seasisefilee L, G, P metspähklid ja…

Aastavahetuse õhtusöök 31. detsembril
Aastavahetuse õhtusöök 31. detsembril 150 150 Hotell Antonius

Veeda aasta viimane õhtu elegantse õhtusöögi saatel! 31. detsembril toimub restoranis Antonius aastavahetuse õhtusöök. Õhtusöögil valmib restorani peakoka Reimo Tättari käe all võrratu 5-käiguline maitsemenüü. MENÜÜ PEAKOKA TERVITUS ESIMENE EELROOG Veisetartar L (kohandatav G) vutimuna / ponzu-peterselliõlikaste / focaccia TEINE EELROOG Kammkarbid L, G Granny Smith õun / pohlamoos / chorizo ESIMENE PEAROOG Kõrvitsa-ricotta ravioolid…

Metsikud maitseelamused “Metsast taldrikule” 1.-17. novembril
Metsikud maitseelamused “Metsast taldrikule” 1.-17. novembril 150 150 Hotell Antonius

Lõuna-Eesti maitsete sündmus “Metsast taldrikule” restoranis Antonius tuleb taas! “Metsast taldrikule” raames saate nautida põnevat kahekäigulist erimenüüd, milles on komponentidena kasutatud eestimaiseid metsa- saaduseid ning mis koosneb kohalikust toorainest. Roogade juurde soovitame hoolikalt valitud jooke, et muuta maitsenauding veelgi täiuslikumaks. MENÜÜ Peakoka tervitus Eelroog Pardimaks L enoki-seened tempura-taignas / karamelliseeritud paradiisiõun / kuusevõrseõli Pearoog Metskits…

Mullidinee 8. augustil kell 19.00
Mullidinee 8. augustil kell 19.00 150 150 Hotell Antonius

Tartu toidu- ja veinifestival esitleb: MULLIDINEE RESTORANIS ANTONIUS Augustikuu teine nädalavahetus Tartus pakub toidugurmaanidele eriti meeldejäävaid elamusi, sest toimub Lõuna-Eesti suurim toidu- ja veinipidu, mis ühendab ainulaadsed maitsed suurepäraste veinidega. Selle auks korraldab restoran Antonius koostöös Aldar Eestiga naudinguterohke mullidega avaõhtusöögi, kus mullid voogavad külluslikult. Võrratu 4-käiguline menüü koos sobitatud jookidega: PEAKOKA TERVITUS Allimant-Laugner Cremant…

Juustuõhtusöök 3. juulil kell 19.00
Juustuõhtusöök 3. juulil kell 19.00 150 150 Hotell Antonius

Tähelepanu juustusõbrad – see õhtu on just teile! Restoran Antonius korraldab koostöös Juustukuningatega imelise õhtu täis suurepäraseid maitseid! Interaktiivse õhtu erikülaline on Juustukuningate kaasasutaja ning brändingu autor Merit Miller, kes jagab oma teadmisi ja armastust  juustust ning jagab nippe, kuidas kõige paremini juustu nautida. Juustukuningad on pakkunud meile kvaliteetset juustu nüüdseks juba 12 aastat ning…

Suvemenüü tutvustusõhtusöök 23. mail kell 19.00
Suvemenüü tutvustusõhtusöök 23. mail kell 19.00 150 150 Hotell Antonius

Suvi Antoniuses algab piduliku õhtusöögiga! Kutsume nautima oma uut suvemenüüd kahe erineva 4-käigulise menüüga. Mõnusa atmosfääri loovad muusikud Laura Vals ja kitarril Ats Kutter. Muusikat kõlab erinevatele maitsetele – popist rokini välja. Laura Vals on laulmisega tegelenud väiksest peale. Ta õpib laulmist WAF laulukoolis ning kuulub Windmillers bändi ridadesse. Suurimaks saavutuseks peab neiu oma kodukontserti…

Emadepäev 12. mail kell 15.00-20.00
Emadepäev 12. mail kell 15.00-20.00 150 150 Hotell Antonius

Tähistage emadepäeva restoranis Antonius! Emadepäev on kaunis tähtpäev, mil paitada ilu- ja maitsemeeli. Selleks tähtpäevaks on Antoniuse kokad valmistanud laia valiku magustoite tänamaks kõiki toredaid emasid ja vanaemasid. Magusabuffeest leiate laia valiku kooke, küpsiseid ja makroone. Lisaks on avatud tellimiseks à la carte menüü. Magusabuffee väärtus on 15 €/külaline. Hind sisaldab ka kohvijooke. Broneeri laud…

Eriõhtusöök – Prantsuse puudutus 25. aprillil kell 18.30
Eriõhtusöök – Prantsuse puudutus 25. aprillil kell 18.30 150 150 Hotell Antonius

Ülemaailmne prantsuse gurmeeüritus “Goût de France/Good France” on tagasi! Kui kokku saavad prantsuse maitsed ja prantsuse joogid, sünnib prantsuse puudutus parimas paigas – alati Antoniuses! 5-käigulise prantsuse õhtusöögi veini ja konjakiga toob teieni Sepu & Hanna Veiniateljee koos sommeljee Karl-Erik Laaneti ja peakokk Reimo Tättariga. Karl-Erik viib meid veinidega rännakule läbi Prantsusmaa erinevate piirkondade ning…

Maitsev Tartu 1.-29. veebruaril
Maitsev Tartu 1.-29. veebruaril 150 150 Hotell Antonius

Maitseelamuste kampaania Maitsev Tartu tuleb taas! Maitsev Tartu tuleb tänavu juba kümnendat korda! Maitseelamustele pühendatud veebruarikuu jooksul saab restoranis Antonius nautida kolmekäigulist erimenüüd. Iga käigu juurde soovitame hoolikalt valitud jooke, et muuta maitsenauding veelgi täiuslikumaks. Peakokk Reimo Tättar on menüü kohandanud ka eritoidulistele. MENÜÜ Eelroog Lõhe-tuunikalamosaiik L, G falafel / lõhekrõps / kurgi-spinatinektar Pearoog Kana-ballotine…

  • 1
  • 2